VISHANDEL VOSSOLE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vishandel Vossole. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 15:46 Goede garnalenkroketten en patat was ook lekker. Bezorging was zeer stipt en vriendelijk.
12 jul 2024 om 20:38 zoals gewoonlijk heel goed
1 jul 2024 om 19:43 Friet was lekker maar de kibbeling viel wat tegen. Donker van kleur en droog.
22 jun 2024 om 14:29 Elke keer weer perfect. Sowieso al erg blij dat er een vishandel in het assortiment zit. En deze is echt heel goed, aanrader. 3 lekkerbekjes: ik word daar gelukkig van.
11 jun 2024 om 21:59 Dit was de tweede keer dat ik kibbeling bestelde. De eerste keer was hij erg lekker, maar deze keer helaas minder. Heel erg donker gebakken en droger. Alsof hij afgekoeld was geweest en terug in het vet gedaan. Volgende keer beter, hoop ik.
10 jun 2024 om 19:01 Lekker zoals altijd
8 jun 2024 om 12:30 Bijna wekelijks doe ik een bestelling en alles is altijd prima, snel en lekker!
3 jun 2024 om 16:09 Was weer voortreffelijk
31 mei 2024 om 14:50 Verschillende soorten gebakken vis genomen en alles kwam warm en krokant aan. Heel lekker. De loempiaatjes zijn een aanrader, geweldig crispy. Snelle bezorging. Ik weet niet meer hoe lang het precies duurde, maar niet veel langer dan 20 minuten.
22 mei 2024 om 15:34 Heerlijke mosselen en snelle en vriendelijke bezorging!
19 mei 2024 om 8:38 Lekkerbekken en frits waren echt geweldig.
10 mei 2024 om 21:09 Was weer heerlijk, alles warm en lekker krokant, en snelle bezorging!